Серията от газови двигателни масла Shell Mysella е разработена, за да позволи на операторите на оборудване да изберат смазочния продукт, който ще осигури оптимална стойност за техните операции чрез подобрена защита от износване, дълъг живот на маслото и висока ефективност на системата.

Защита от износване

Серията Shell Mysella е проектирана да сведе до минимум натрупването на отлагания и да поддържа вашия двигател чист. Например, Shell Mysella S5 N осигурява превъзходен контрол на отлаганията, дори в последното поколение двигатели с висока мощност, които работят в много тежки условия с много високи температури и налягане на буталото. Това помага за поддържане на отлична чистота на ремъка и защита обшивката на цилиндъра.

Живот на масло

Смазочните продукти Shell Mysella са създадени да осигуряват дълъг живот на маслото, за да ви помогнат да поддържате операциите си ефикасно и икономично. Например, Shell Mysella S5 S може да осигури удължени интервали за източване на масло в двигатели, захранвани от кисели газове, като например биогаз или канализационен газ. Тези видове газове могат да съдържат високи нива на халогенни съединения, което създава риск от бързо намалява живота на маслото на традиционните газови двигателни смазки.

Ефективност на системата

Серията от газови двигателни масла Shell Mysella е проектирана да осигурява висока ефективност на двигателя. Например, Shell Mysella S5 N помага за осигуряване на отлична чистота за регенериращи котли, турбокомпресори и интеркулери.

Предизвикателството на киселите газове

Все по-голям брой стационарни газови двигатели се захранват от кисели газове. Киселите газове произлизат от разлагането на материята, например в площадките за сметище, биомасата и канализацията. Тези газове предлагат множество предизвикателства за двигателя: киселините в газа могат да причинят корозия и бързото намаляване на живота на маслото. В допълнение, силоксаните, които обикновено се намират в сметищните газове, могат да причинят прекомерно образуване на отлагания. Shell работи за разбирането на механизмите, стоящи зад тези проблеми, и разработи Shell Mysella S5 S, за да предложи дълготрайно решение за двигатели, захранвани от кисели газове, без да увеличава съдържанието на пепел в маслото.

Scroll to Top