Серията Shell Gadus е разработена, за да осигури оптимална стойност чрез подобрена защита от износване, дълъг живот на греста и ефективност на системата.

Shell Gadus е цялостно семейство греси, предназначени да отговорят на вашите нужди. Гамата Gadus включва многофункционални греси, както и специални, включително съвременни синтетични смазочни продукти, предназначени за най-тежки приложения при екстремни условия.

Независимо дали ви трябват греси за производство на стомана, добив, строителство, производство на електроенергия, общо или автомобилно производство, други приложения или вашите превозни средства, Shell има грес, проектирана да отговори най-добре на вашите предизвикателства.

Защита от износване

Износването на части може да намали ефективността на системата и експлоатационния й живот. Защитата на компонентите от износване е от първостепенно значение за извличане на максимални ползи от Вашите инвестиции чрез удължаване живота на активите и предотвратяване на производствените загуби, причинени от повреди.

Гамата греси Shell Gadus предлага защита в широк спектър от приложения. Включва най-новите синтетични продукти, които защитават лагерите при екстремни температури, тежко натоварване и силно замърсяване.

Живот на греста

Колкото по-дълъг е животът на смазката, толкова по-дълго издържат компонентите Ви и по-малки са разходите за поддръжка. Shell Gadus е създаден да помогне на вашето оборудванеда работи без прекъсване. Обширната продуктова гама ви позволява да изберете грес с жизнен цикъл, отговарящ на оперативните ви нужди.

Ефективност на системата

За да постигне вашето оборудване стандартите, за които е проектирано, се нуждаете от грес, която остава на мястото си и осигурява ефективна защита и смазване там, където е необходимо.

От греси, които предлагат надеждна работа за стандартно приложение, до специализирани – с ниски нива на шум и вибрации, високи температури и тежко натоварване, съществува продукт Shell Gadus, който може да Ви помогне в оптимизирането ефективността на Вашата система и разходите за експлоатация.

Scroll to Top