Новата гама автокозметика Shell

Добрата поддръжка на автомобила не е толкова трудна задача, колкото изглежда на пръв поглед. Всичко от което се нуждаем, за да управляваме с удоволствие един блестящ от чистота автомобил, е добър набор от избрани препарати за автомобила, точна информация и малко време.

Препарат за почистване на текстил – за всички видове текстил, включително и за деликатни материи. Премахва упоритите петна и прониква дълбоко в тъканта. Елиминира неприятната миризма.

Автокозметика Shell

Препарати за почистване на табло и други елементи от винил, пластмаса и гума. Възстановява оригиналния цвят на повърхността.

Ароматизатори с приятен аромат – дълготрайни цели 45 дни.

Препарати за почистване на джанти, подходящ за всички видове от последните. Не съдържа киселини и уврежда джантите. Премахва упорити наслоявания и защитава повърхността, оставяйки тънък прозрачен слой.

Shell предлага също препарати за почистване на двигателя – премахващи всякакви отлагания и нагар от всички видове двигатели, дори и от труднодостъпните места. Подходящи са и за почистване на инструменти.

Препаратът, едновременно залепващ и напомпващ спуканата гума е уникален. Благодарение на него не прекъсвате шофирането си, нито губите време, ако спукате гума на пътя. Подходящ е за безкамерни гуми.

Препаратите за почистване на автомобилни стъкла почистват от всякакви нечистотии.

Можете да се възползвате и от препаратите ни за почистване на естествена кожа.

Предлагаме и препарат за премахване на засъхнали остатъци от насекоми и птичи изпражнения, който не поврежда покритието и външните повърхности на автомобила.

Автомобилните козметични препарати на Shell не оставят никакви следи след нанасяне и използването им и не увреждат повърхностите. Също така изпълняват предпазващи функции, оставяйки невидим филм, предотвратяващ корозия, проникване в дълбочина на нечистотии и др.

Scroll to Top