Трансмисионно масло Shell Spirax S6 GXME 75W-80

Първокласно горивоспестяващо синтетично масло за трансмисии и скоростни кутии.
Shell Spirax S6 GXME 75W-80 е уникално, горивоспестяващо масло с дълъг пробег, създадено да осигури максимална защита на най-новите типове трансмисии с тежък режим на експлоатация. Специално разработеното масло на напълно синтетична основа, комбинирано с уникалната технология на Shell добавките, осигуряват по-ефектвно смазване, по-ниски работни температури и по-дълъг живот на
агрегатите.

Специалните фрикционни характеристики и високата подвижност на маслото, заедно осигуряват по-малка загуба на мощност, по-ниска работна температура и повисока механична ефективност. Дългият живот на добавките и отличният контрол на вискозитета поддържат производителността през целия живот на маслото и осигуряват плавно превключване на предавките при всякакви работни условия.
Възможност за по-дълъг срок между смените на маслото
Дългият живот на добавките осигурява дългосрочна защита на трансмисиите и висока устойчивост на окисляване, което удължава срокът на смяна на
маслото.
Изключителна защита от задиране, питинг и износване. Отлична защита на синхронизиращите механизми, която надвишава изискванията на водещите производители на трансмисии.
Понижено въздействие върху околната среда и възможност за рециклиране, в резултат на пониженото съдържание на хлор в маслото. Значително подобрена съвместимост с материала на уплътнителните елементи и намаляване на риска от течове.

API GL-4 MT-1, MAN 341 Typ Z4, ZF TE-ML-01L, 02L, 16K 

Scroll to Top