Трансмисионно масло Shell Spirax S4 TX

Първокласно универсално тракторно масло от вискозитетен клас по SAE 10W-40
Shell Spirax S4 TX е супер универсално транторно масло тип „STOU“. Състои се от базово масло с висок индекс на вискозитета, произведено по технология Shell XHVI и усъвършенстван пакет от добавки, което допринася за постигане на по-висока ефективност в двигателя, трансмисията, хидравликата и широк кръг от селскостопанска техника и приложения.

Shell Spirax S4 TX е от по-висок клас универсално масло, подходящо за повечето възли в машината, където са потребни масла.
Високите експлоатационни характеристики на Spirax S4 TX допринасят съществено да се увеличи живота на всички компоненти. Вложените XHVI базови масла притежават естествена по-висока стабилност срещу механична деструкция, което спомага да не се променя вискозитета и предпазват детайлите от преждевременна умора и износване.
Включването на Shell XHVI базови компоненти намалява влагането на полимерни добавки за подобряване на вискозитетно-температурните характеристики. За тези добавки е известно, че оказват неблагоприятен ефект върху чистотата на двигателя. Използването на Spirax S4 TX поддържа двигателя почист, а това спомага за удължаване на живота и повишаване на неговата ефективност.
По-течно и подвижно при ниски температури, отколкото масла от вискозитетни класове 15W-30, 15W-40 и 20W30.

Запазена хидравлична мощност при ниски температури – Добрата течливост при ниски температури при студен
старт, позволява да се намали износването и подобри поведението на хидравличната система.

John Deere JDM-J27, Massey Ferguson M1139, M1144, ZF TE-ML 06B, 06D, 06F, 06N, 07B , Caterpillar TO-2, API GL-4, API CF-4/SF

Scroll to Top