Моторно масло Shell Rimula R5 LM 10W-40

Масло по синтетична технология тежко натоварени дизелови двигатели.

Shell Rimula R5 LM се отличава с добавки “Low-SAPS”. Защитната им способност се активира допълнително с използване на базово масло по синтетична технология, което подобрява работните характеристики и се адаптира към експлоатационните условия, в резултат увеличаване интервала на смяна и оттам икономия от техническо обслужване.

-Усъвършенстваната нископепелна формулировка спомага за контрол срещу блокиране и запушване на катализаторите за пречистване на отработените газове и съответно ефикасност при разхода на гориво.Икономия от техническо обслужване.

-Shell Rimula R5 LM е с формулировка да покрива изискванията за дълъг пробег на Mercedes Benz и MANи позволява на оператора да оптимизира своя план за техническо обслужване и разходите за поддръжка.Повишена чистота на двигателя.

– Усъвършенстваната формулировка осигурява висок астепен на чистота на двигателя и защита от натрупване на отложения по буталата, което позволява на ShellRimula R5 LM да гарантира надеждна работа на двигателя при удължените интервали на смянa.

Shell Rimula R5 LM обезпечава защита и на деждна работа на съвременнтите мощни тежко на товаренидвигатели на водещи производители на двигатели, като Mercedes-Benz и MAN, а също и навсякъде, където се изисква масло по ACEA E6.

ACEA: E6; API: CI-4; MAN M3477, 3271-1; MB 228.51; Volvo VDS-3; Renault RLD-2

Scroll to Top