Shell Morlina – лагерни и циркулационни масла

Ефективните лагерни и циркулационни системи се характеризират със способността им да работят при или извън техните първоначални проектни параметри. Постоянното и надеждно смазване, независимо от условията на работа, е от ключово значение.

За да отговори на предизвикателствата в широк спектър от дизайни и приложения за оборудване, Shell е създал портфолио от масла, позволяващо да изберете продукт, отговарящ на Вашите технически и експлоатационни нужди.

Продуктова гама на Shell Morlina

Системите за смазване на промишленото оборудване се различават значително. Изберете от нашата гама от Shell Morlina, за да намерите лагерно и циркулиращо масло, което да отговаря на вашите нужди.

  • Проектиран да поддържа резултати.
  • Точно като нашите лагерни и циркулиращи масла – Shell Morlina.
  • Създаден за посрещане на предизвикателства.
  • Пълно портфолио за продукти и услуги.

Shell Lubricants е обявен за световен лидер в смазочните продукти и има 60-годишна история на иновациите. Ние постоянно инвестираме в разработването на по-добри решения за смазване, както е видно в

  • Синтетично редукторно масло Shell Omala S4 GX – за дълъг живот в трудни условия.
  • Масло за въздушен компресор Shell Corena S4 R – за защита до 12 000 часа.

В допълнение, Shell предоставя отличната услуга за мониторинг състоянието на маслото – Shell Lube Analyst, която е създадена да Ви помогне в подобряването на Вашите бизнес резултати.

Независимо от вашите нужди или приложение, Shell може да предостави пълна гама смазочни продукти, включително синтетични, високоефективни смазки и допълнителни услуги.

Всяка част от вашата машина или процес е щателно проектирана и искате да сте сигурни, че сте избрали смазка, която е проектирана така, че вашето оборудване да е добре защитено и да работи ефективно.

Гамата от лагерни и циркулиращи масла Shell Morlina е разработена, за да позволи на операторите на оборудване да изберат маслото, което ще осигури оптимална стойност за техните операции чрез подобрена защита от износване, дълъг живот на маслото и висока ефективност на системата.

Защита от износване

Системите за смазване на промишленото оборудване се различават значително в различните отрасли по размер, товар, условия на работа, температури и излагане на замърсяване. Но независимо от вашето приложение, лагерите, зъбните колела и маслените помпи трябва да бъдат добре защитени от износване и корозия за постигане дълъг живот на машината.

Ето защо Shell предлага гама от лагерни и циркулиращи масла, вариращи от здрави и надеждни продукти до напълно синтетични продукти, обогатени с добавки за екстремно налягане (EP). Има и специални продукти, предназначени да се справят с гореща, мокра или прашна среда или с високо прецизни операции.

Живот на маслото

Колкото по-дълъг е животът на маслото, толкова по-малко поддържане на течности е необходимо, за да помогнете на вашето оборудване да работи по-дълго без прекъсване. Гамата от лагерни и циркулиращи масла Shell Morlina ви позволява да съобразите живота на маслото с вашите оперативни нужди. Това включва напълно синтетичната Shell Morlina S4 B, която предлага най-дълъг живот в гамата на Shell при тежки условия, както и специални продукти, които продължават да функционират, дори когато са силно замърсени с вода, прах или мръсотия.

Ефективност на системата

Ефективните системи се характеризират с тяхната способност да работят и извън техните първоначални параметри на проектиране. Постоянното и надеждно смазване, независимо от условията на работа, е от ключово значение. Тъй като всяко приложение носи специфични предизвикателства, гамата Shell Morlina е проектирана да осигури избор на масла, които могат да помогнат за оптимизиране на ефективността на системата.

Нашият опит, Вашето спокойствие

Маслата от Shell Morlina са разработени в тясно сътрудничество с клиенти и производители на оборудване и имат доказан опит в реални приложения. Те се препоръчват или одобряват от водещи производители на оборудване и потребители по целия свят, така че можете да сте сигурни, че няма да ви подведат.

Scroll to Top