Запазете мощността: нулева загуба на конски сили

Когато моторното масло се разгради, това може да създаде триене, намаляващо ефективността на двигателя и води до загуба на мощност. Shell Advance Ultra не се разгражда при промените в маслото, така че мотоциклетът Ви може да се представи по най-добрия начин.

* Въз основа на вътрешните тестови данни на Shell, използвайки мотоциклети Honda Wave 125cc, измерени при покритие на пробег от 1000 и 13000 км, с удължен интервал за смяна на маслото 6000km.

Пътувайте по-дълго: 5 км. повече на литър гориво

Shell Advance Ultra намалява натрупването на отлагания, водещи до триене, вследствие на което позволява по-ефективно предаване на енергия и съответно повече икономия на гориво.

* Сравнени средни резултати на Shell Advance Ultra 10W-40 с тези на Shell Advance AX5 20W-40, използвайки безоловен бензин Shell Gasohol 91, на мотоциклети Honda Wave 125 куб. см. След почивка на двигателя през интервали от 6000 км.–разходът на гориво може да бъде повлиян от други фактори, включително условия на движение, тип мотор и поведение при каране.

Повече пробег при промените в моторното масло

Нестабилността и окислението на моторното маслото водят до разграждане. Shell Advance Ultra има по-ниска летливост и по-добра стабилност на окисляване, вследствие на което не се разгражда до 6000 км. – два пъти повече от типичния интервал за източване на масло.

* Shell Advance Ultra издържа два пъти типичен интервал за смяна на маслото от 3000 км. Следвайте препоръката на OEM на вашия мотоциклет за интервала на смяна на маслото, тъй като той може да варира за различните марки и модели мотоциклети. Интервалът за източване на масло може да бъде повлиян от други фактори, включително качеството на горивото и поведението при каране.

Scroll to Top