Трансмисионно масло Shell Spirax S3 AD 80W-90

Mасло с високи експлоатационни характеристики за водещи мостове на Mercedes Benz, от група по API
GL-5.
Shell Spirax S3 AD 80W-90 е хипоидно масло с многофункционални добавки, които му предават повишена износоустойчивост, окислителна стабилност и корозионна защита. Може да се използва при смазване на средно- и бавнооборотни механизми с прави и наклонени зъби, спирално-конически и хипоидни зъбни предавки, с възможност да се увеличи експлоатационния интервал.

По-високият експлоатационен резерв на добавките, осигуряват дългосрочна защита на зъбните предавки и по-дългъг живот на маслото, следствие на повишената му окислителна стабилност и понижени на експлоатационните температури.

Видимо подобрение в защитата срещу износване помага за предотвратяване на преждевременни повреди. Високата окислителна стабилност спомага да не се образуват вредни отложения върху зъбните предавки.
Специално разработен пакет от добавки осигурява подобрена противоизносна защита в условия на високи работни температури. Също така се гарантират висока окислителна стабилност, антикорозионна защита и съвместимост с цветни метали.

Диференциално масло за тежконатоварени водещи мостове от вискозитетен клас по SAE 80W-90 е разработено да покрие строгите изисквания за масло с удължен сервизен интервал на Mercedes Benz MB 235.20 и ZF.

API GL-5, MT-1, SAE J2360, MB 235.20, MAN 342 M3, ZF TE-ML : 05A, 12L, 12M, 16B, 17B, 19B, 21A

Scroll to Top