Моторно масло Shell Rimula R5 M 10W-40

Масло по синтетична технология тежко натоварени дизелови двигатели.

Shell Rimula R5 M използва базови масла по синтетична технология, с която допълнително се повишават експлоатационните му характеристики. Благодарение на адаптиращата се към експлоатационните условия технология, се постигат намаляване на експлоатационните разходи, чрез дълъг интервал на смяна на маслото.

Shell Rimula R5 M е разработена да покриваизискванията за дълъг пробег на водещипроизводители на двигатели, като Mercedes-Benz иMAN, коеот позволява на оператора да оптимизирасвоя график за техническо обслужване.

Усъвършенстваната формулировка осигурява високастепен на чистота на двигателя и защита от натрупванена отложения по буталата, което позволява на ShellRimula R5 да гарантира надеждна работа на двигателяпри удължените интервали на смяна.

Shell Rimula R5 M покрива изискванията на Mercedes-Benz, MAN и други производители за двигатели Euro 2, 3и накои Euro 4 двигатели.За подобрена защита и работни характеристики за най-новите нискоемисионни двигатели и по-специално тезиснабдени с дизелови филтри за твърди частици (DPF),препоръчваме да се използва Rimula R6 LM/LME.

ACEA: E4; MAN M3277; MB 228.5; Iveco T3 E4 (отговаря)

Scroll to Top