Моторно масло Shell Rimula R5 LE 10W30

Масло по синтетична технология за тежконатоварени дизелови двигатели.

Shell Rimula R5 LE се отличава с добавки “Low-SAPS” и осигурява икономия на гориво. Защитната сила сеактивира допълнително с използване на синтетично базово масло, което позволява да се намалятразходите по поддръжка чрез удължаване срока на смяна и икономия на гориво, без да се ограничи ресурса на двигателя.

Влагането на синтетични базови маслени компоненти вShell Rimula R5 LE, допринасят за подобрен студен старт и намалена консумация на гориво, с което се пестят пари, без да се ограничи ресурса на двигателя.

Усъвършенстваната ниско пепелна формулировка спомага за контрол срещу блокиране и запушване на катализаторите за пречистване на отработените газове и горивна ефективност на двигателя.

Влагането на синтетични базови маслени компоненти вShell Rimula R5 LE, допринасят за подобрен студенстарт и намалена консумация на гориво, с което сепестят пари, без да се ограничи ресурса на двигателя.

Shell Rimula R5 LE отговаря на изискванията на основните Европейски производители наниско емисионни екологични двигатели.

ACEA E9/E7; API CJ-4/CI-4+/CI-4/CH-4/CG-4; Cummins CES 20081; Caterpillar ECF-3/ECF-2; Deutz DQC III-10 LA; MB 228.31; MAN M3575; Volvo VDS-4; Renault VI RLD-3; MAC EO-O Premium Plus; JASO DH-2

Scroll to Top