Ние отдавна защитаваме хората, практикуващи професията шофьор. Осъзнаваме техния упорит труд и винаги ги отвеждаме до крайната цел на пътуването им, като и същевременно знаем, че зад работата им се крие повече, отколкото другите забелязват. Ето защо формулирахме първокласното моторно масло за камиони Shell Rimula. То се грижи за вашия двигател, така че да може да се съсредоточите върху нещата, които имат значение за вас.

Маслото за камиони Rimula работи толкова неуморно, колкото и вие, дори и в най-тежките условия, за да осигури защита и производителност. Нашият ангажимент е да ви поддържаме да не спирате. Така че следващият път, когато ви очаква дълъг път, знайте, че сме до вас. На всеки километър, всеки път.

Най-важното

Когато хората видят камион, виждат ли шофьора? Разбират ли какво преживяват шофьорите всеки ден?

Има части на света, където хората не виждат огромните усилия, които шофьорите полагат за да допринасят за своите общности. В други те не оценяват рисковете, на които са изложени всеки ден заради нашето благо. Ние разбираме, че приоритет на шофьора е да работи усилено, за да издържа семейството си.

Където и да са те по света, ние знаем какво правят шофьорите за нас. Ето защо им помагаме да се съсредоточат върху нещата, които са най-важни.

Виждаме гордостта, страстта и професионализма на шофьорите на камиони. Разбираме рисковете, които поемат, за да ни осигурят това, от което се нуждаем.

Важното е отвътре

Маслата за камиони Shell Rimula са посветена на това да улеснят максимално живота на шофьора на пътя. Мощните антиоксидантни агенти неутрализират киселините преди да увредят двигателя, докато адаптивните молекули блокират образуващи отлагания частици и реагират под топлина или налягане, за да се предпазят от износване. Маслата за камиони Shell Rimula са проектирани да поддържат двигателите в най-добро състояние, за да направят всяко пътуване безопасно, бързо и безпроблемно. Така че с грижата за двигателя, маслото за камиони Shell Rimula оставя водачите да се съсредоточат върху пътя. Защото това, което има значение, е отвътре.

Scroll to Top